Rapporter

Du kan få vist en Kaspersky-rapport med en liste over alle detekterede objekter. Derudover oprettes en separat detaljeret rapport for hver af følgende programkomponenter: Fil-antivirus, sikker søgning blokering af netværksangreb, privat søgning og virusscannings- og opdateringsopgaver.

Åbn vinduet Rapporter

Kaspersky-programmet kan gemme rapporter i tekstformat. Denne funktion kan være nyttig, hvis programkomponenter eller opgaver resulterer i en fejl, som du ikke selv kan løse, og du får brug for hjælp fra Kasperskys kundeservice. I disse tilfælde skal du sende en rapport til Kasperskys kundeservice, så vores specialister kan undersøge problemet og løse det hurtigst muligt.

Eksportér en rapport for en Kaspersky-komponent eller en opgave til en tekstfil

Kaspersky-programmet logfører som standard ikke oplysningshændelser i rapporter. Du kan tillade logføring af oplysningshændelser.

Bemærk: Denne indstilling gælder kun for Fil Anti-Virus. Logføring af ikke-kritiske hændelser øger rapportfilens samlede størrelse.

Tillad logføring af oplysningshændelser i rapporter

Rapportfiler kan indeholde personlige data opnået under driften af beskyttelseskomponenter, såsom File Anti-Virus, Safe Søgning, Private Browsing, som følger:

Rapportfiler gemmes lokalt på din computer. Rapportfiler slettes 30 dage efter, at de er logført. En rapports filstørrelse kan ikke overstige 1 MB. Stien til rapportfiler er ~/Library/Application Support/Kaspersky Lab/KAV/Data/Report.